Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 9 juni 2016

Kimono-truitje

Charlotte breide dit schattige baby-truitje van katoen, geshowed door een prachtig model!


Het kimonovestje is gebreid van 3 bolletjes catania en sluit met strikjes aan de zijkanten. Het is maatje 62 (3 maanden).
Charlotte breit deze voor een goed doel (je kunt even mailen als je belangstelling hebt, ik beng je in contact met Charlotte), maar zelf breien kan ook. Bij aankoop van 3 bolletjes Catania in onze winkel krijg je het patroontje erbij. Deze dame lijkt in elk geval heel tevreden met haar vestje!


4 opmerkingen:

 1. Wat was dat een lief vestje, ik heb hem live gezien afgelopen zaterdag.
  Die gaat mijn a.s. Kleinkind zeker aan krijgen, nog even de kleurtjes bedenken maar het zal wel bijna hetzelfde zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief vestje en staat zo mooi bij dit super modelletje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schat van een vestje ,en ook de baby is schattig .
  Ik kan zien dat ze er erg te vrede mee is .

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...