Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 13 mei 2016

Verleiding...

Weet je, ik was zooooo van plan om me te beheersen. Echt! Maar je moet echt heel stevig in de schoenen staan als nieuwe (of al bestaande) collecties onder je neus worden geduwd. En waar ik al helemaal niet tegen kan is als er iets in je handen wordt gelegd wat zo heerlijk zacht aanvoelt dat je blijft aaien. En eigenlijk had ik geen plek meer voor nog een zomergarentje...... maar ik was zó om! Dit had ik al eerder gezien, maar kon het toen weerstaan. Nu echt niet meer - dus kwam vandaag een grote doos binnen met zie ontzettend zachte Pima Katoen....


Dit is de ultieme verleiding! Zoooo zacht, ik loop de hele middag de strengetjes te strelen.
Pimakatoen heeft een lange vezel en is ontzettend zacht. Deze prachtige kwaliteit is verkrijgbaar op strengen van 100 gram/250 meter (€ 8,95). Het is handgeverfd en verkrijgbaar in prachtige kleuren.
Geschikt voor nld 4-5 (afhankelijk van wat je breit/haakt en je hand van haken.


Nu nog een plekje zoeken voor dit garen. Vanmiddag verkocht ik het al een paar keer zó uit de doos, als ik even wacht heb ik geen kast meer nodig :-)
En dan nog snel wat ervan breien of haken! 

7 opmerkingen:

  1. Oh Jeanet je maakt het mij ook wel lastig hoor, om die verleiding te weerstaan! Zou je er ook de CanCans mee kunnen breien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou, dit is wel iets dikker garen, ze worden ietsie pietsie groter...

      Verwijderen
  2. Oh, dat is echt een knuffelgaren! Prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik brei of haak dan niet, maar ik zou ik ook zo maar verliefd op kunnen worden. Wat een lieve kleuren. Fijn weekend. Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, wat een mooie!!! En deze heeft de juiste dikte voor het zomervestje ...... Oh jee, wat moet ik nou :-o ????

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterende katoen zeg, ziet er inderdaad uit om meteen iets te van willen breien :)

    BeantwoordenVerwijderen