Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 10 mei 2016

Op tijd!

De bollen unicat waar ik vanmiddag over blogde waren eigenlijk bedoeld voor Moederdag. Never mind, ze waren binnen een uur weg :-)
Voor vaderdag zal ik zorgen dat ik op tijd een ideetje lanceer! Ik weet niet hoe het met de mannen bij jullie is gesteld maar hier zijn ze best gehecht aan die vierkante kleine platte kastjes. (Ik kan in de winkel eigenlijk ook niet meer zonder). Voor alle papa's die een i-pad gebruiken: deze stoere hoes zorgt voor wat extra bescherming!


Je vindt het gratis Nederlandse patroon bij Craft Kitchen. Kijk zeker even verder op deze site, je vind er leuke gratis ideeën, beschrijving in het Nederlands :-)

3 opmerkingen: