Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 10 mei 2016

Op tijd!

De bollen unicat waar ik vanmiddag over blogde waren eigenlijk bedoeld voor Moederdag. Never mind, ze waren binnen een uur weg :-)
Voor vaderdag zal ik zorgen dat ik op tijd een ideetje lanceer! Ik weet niet hoe het met de mannen bij jullie is gesteld maar hier zijn ze best gehecht aan die vierkante kleine platte kastjes. (Ik kan in de winkel eigenlijk ook niet meer zonder). Voor alle papa's die een i-pad gebruiken: deze stoere hoes zorgt voor wat extra bescherming!


Je vindt het gratis Nederlandse patroon bij Craft Kitchen. Kijk zeker even verder op deze site, je vind er leuke gratis ideeën, beschrijving in het Nederlands :-)

3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...