Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 3 mei 2016

Eindelijk!

Eindelijk kwam vandaag weer een doosje unicat binnen, heerlijke lente kleurtjes zitten erbij!
Omdat er best wel wat lopende bestellingen waren - en een paar dames een rondje Arnemuiden kuierden in afwachting van de levering, en zodoende eerste keus hadden - zijn er al wel wat bollen weg. Het goede nieuws: volgende week komt er wéér een doos!



Ook de kleur Pastel-Regenboog is er weer bij, deze bol is wat groter dan de andere (1090 meter, 29,95) en daar maak je een hele mooie, ruime omslagdoek van!
Omdat deze bol wat meer lengte heeft heb je genoeg garen voor lange franjes, zoals bij deze St. Jabobsschelp-sjaal



Wist je dat je alle kleuren Unicat in een langere lengte kunt bestellen? Vraag er gerust naar in onze winkel of per mail (jaffari@zeelandnet.nl). Omdat ik deze lengtes niet standaard op voorraad heb moet je rekening houden met een levertijd van ca. 4 weken.

Jorina maakte deze prachtige doek van de Pastel-Regenboog, wat een plaatje!
Deze foto nam ik bij een waterig zonnetje, maar dat past prima bij deze zachte tinten...







Ze maakte gebruik van het patroon Sea Glass van Cecile Balladino (Eclectic Gipsyland), je kunt het patroon kopen via Ravelry


4 opmerkingen:

  1. Prachtig garen, dat staat ook no op mijn verlanglijstje.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi garen. En wat een prachtige omslagdoek. Je winkeltje ziet er erg mooi uit. :-).

    Lieve groetjes,
    Emily
    (Casacreaemilia.blogspot.nl)

    BeantwoordenVerwijderen