Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 27 februari 2016

Paas-eitjes

Elk jaar haak ik wel een paar kleine paas-eitjes. Voor aan een lente-tak of krans - het is tenslotte een heerlijk gevoel als je de lente weer voelt. Alle eitjes-ideetjes vind je hier. Meestal rommel ik maar wat aan, de een wordt wat groter dan de ander (is in het echt ook zo, toch?).

Wil je hele bijzondere eitjes, dan is dit wat voor jou!


Je kunt het patroontje kopen via Etsy. (je moet geen hekel hebben aan draadjes wegstoppen.....)


Helemaal in stijl zijn dan deze eierwarmers, van dezelfde Nederlandse ontwerpsterl Greta Tulner. Ook deze patroontjes zijn te koop via Etsy. En met deze eier-warmertjes maak je het compleet!


Hoi je van deze kleurrijke ontwerpen? Dan moet je zeker alles eens bekijken bij Etsy. De patronen zijn in het Engels, met een vertaallijst naar verschillende talen (ook Nederlands).

Crochet pattern flower sheep by ATERGcrochet

Hier wordt je toch helemaal vrolijk van?!
Fijn weekend!

1 opmerking:

  1. Vrolijke kleuren, het ziet het goed uit zo aan het eind van de winter. Op naar het voorjaar.

    BeantwoordenVerwijderen