Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 8 februari 2016

Muts

Hoewel het in Nederland niet echt wintert, kan een muts geen kwaad af en toe.
Jolanda maakte toch een leuk exemplaar!



Ze gebruikte hiervoor het gratis patroon van Miss Neriss. Hier combineerde ze 2 bollen Bravo Colour en 2 bollen Bravo Wit. Het  patroon is in het Engels, maar met veel foto's. Beschreven in Amerikaanse haaktermen. 


5 opmerkingen:

  1. Kun je dit patroon de muts voor mij vertalen
    VR annet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Annet, bovenin dit blog geeft Jeanet aan dat dit niet tot haar mogelijkheden behoort, naast het dagelijks runnen van haar winkel. Wellicht kun je het iemand vragen in je eigen kring? Met een vertaalschema kom je vaak een heel eind. Deze is bijvoorbeeld heel handig: http://www.eerlijkewol.nl/2015/04/handige-vertalinglijst.html
      Je kunt hem op downloaden. Succes!

      Verwijderen
  2. Mooie muts. Ik bewaar het patroon gewoon even tot het weer iets kouder wordt.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ook ik heb hem gemaakt. Het is een duidelijk patroon. Gewoon stap voor stap, zo is het mij ook gelukt. Het is een onwijs leuke muts geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. dit is wel een hele mooie muts geworden.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen