Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 4 februari 2016

Gehaakte lappenpoppen!

Als fan-van-het-eerste-uur ben ik super enthousiast over de superlieve gehaakte lappenpoppen van Sascha. Regelmatig blogde ik over de knuffelpopjes en verkochten we de patronen en pakketjes. De patronen zijn nu verzameld en beschreven in dit leuke boek:


Een boek vol met bekende, maar ook nieuwe popjes!

Gelukkig hadden we al wat verzameld en mochten we van Ans wat popjes lenen, zodat deze knuffels hun eigen boekje promoten in onze winkel.


En er ligt dan ook een flinke stapel! (Naast de eerdere boekjes van Sacha: Kant Haken en CombiGurumi, dat ze schreef met DenDennis)
De knuffels uit het boek zijn gemaakt van Scheepjes Stone Washed, maar je kunt uiteraard ook ander garen gebruiken, zoals de Softfun, Miami, Merino of Catania katoen.
Nieuw in dit boekje zijn o.a. het doddige Nijlpaard en het Aapje.



Een boekje met 16 leuke patronen, 96 bladzijden, € 12,95
Ik weet zeker dat jullie dit boekje net zo leuk vinden als Kant Haken! 



(de pinguin blijft mijn favoriet....)

Ben je nog niet overtuigd? Dit filmpje haalt je vast over! ;-)








6 opmerkingen:

  1. Wat een supergezellige blogpost Jeanet en wat heb je dat leuk gepresenteerd! Ik kom morgen ff shoppen met buuf en je heb best kans dat ik zo'n boekje niet kan weerstaan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij Sascha zag ik het boekje al voorbijkomen, leuk! Alleen wou ik nu dat ik liever en beter kon haken want de poppen zien er keilief uit! Ze hebben je winkel al ingepalmd zie ik, tof!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Sascha knuffels zijn zo leuk. Ik had het boekje al in de vooraankondiging gezien. Het staat al op mijn velanglijstje en nu ik de mooie knuffels van jou heb gezien, weet ik zeker dat ik dit haakboek ook ga kopen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat zijn ze leuk, ik wil ze wel allemaal haken :-) Gelukkig krijg ik over een tijdje wat meer tijd, als ik mijn handwerkopleleiding heb afgerond :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Och, wat leuk zeg! Ik ben al helemaal uit de kleintjes, maar mijn handen beginnen toch te jeuken bij deze schattepoepjes ;o)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik had het patroon van de prinses al langer. Ze zijn zo super leuk en goed te doen.

    BeantwoordenVerwijderen