Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 10 februari 2016

Fluweel

Scheepjeswol bracht onlangs een nieuw garen op de markt met de uitnodigende naam Velvet (Fluweel). Jellina maakte al een prachtig woonkussen van dit garen:

Een riant, groot, zacht woonkussen. Doet het vooral goed met een kop warme thee, je favoriete boek of film (OK, haakwerkje mag ook), kletterende regen tegen het raam en gierende wind om het huis...... je wilt niets anders meer!
Gisteren kwamen de grote 100-grams bollen hier binnen en ze snoezelen hier nog even met Jellina's kussen. Het garen is 100% acryl, én echt heel zacht als fluweel. 100 gram - ca 300 meter € 3,95


Je kunt het gratis Nederlandse patroon van dit kussen vinden op Jellina's blog, ze gebruikte 5 kleuren.
Het garen is uitgebracht in 8 kleuren met namen van acteurs en actrices en is nu op voorraad in de winkel.

Foto

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig kussen! Begint gelijk te kriebelen. Heb in ieder geval de link opgeslagen. Mooi garen lijkt me dat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk kussen met al die frisse kleurtjes. Het ziet er weer een heel leuk nieuw garen uit om uit te testen.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oeh, prachtig!! Ik ga Google er even op naslaan voor welke naalddikte dit garen is. Ziet er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen