Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 17 november 2015

Olifantjes

Wat zijn er toch ontzettend leuke dingen te maken....
Het internet barst van de ideeën, ik zou alles wel uit willen proberen. Zoals dit prachtige dekentje:

I love this blanket. I need to get back into Fair Isle:

Dit dekentje vond ik op Ravelry (foto en dekentje van Nathalie). Het patroontje komt ook van Ravelry, Elephant blanket van Rebecca Lennox. Het patroon is via Ravelry te koop in het Engels, maar met een schema moet dat geen probleem zijn.


Het patroon is makkelijk aan te passen aan je wensen qua grootte en materiaal. Uiteraard kun je ook de kleuren breien zoals je wilt. Op Ravelry kun je (met account en als je ingelogd bent) nog veel meer dekentjes in verschillende uitvoeringen zien!

6 opmerkingen:

  1. Indrukwekkend en zo mooi!!
    groet!
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt helemaal gelijk. Op internet vind je zoveel gave ideeën. Om al die ideeën te gebruiken heb je aan één leven echt niet genoeg.
    Prachtig dekentje.

    Fijne dag, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, die is ook weer prachtig!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. O wat gaaf! Super leuk voor mijn zwangere vriendin, die net als ik Afrika-gek is!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig dekentje, een hele uitdaging om deze te maken, maar oh zo mooi!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen