Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 2 november 2015

Cadeautje

Vandaag waren we druk in de week om nog eens 2 Ikea-kasten in elkaar te zetten. Telkens proberen we om de ruimte nóg efficienter te gebruiken, maar de grenzen zijn echt wel in zicht... :-)
De chaos in de winkel (en erachter) is compleet! Als ik morgen nog een beetje normaal wil werken, moet ik nog even heel erg aanpoten vanavond.
Dus een klein ideetje voor jullie (voor mensen met niet zo veel tijd....)

How To – Make Personalised Knitter’s Graph Paper |:

Misschien wou je dit jaar de hele familie- of kennissenkring wel verblijden met iets hand-gemaakts, maar kwam het er niet van? Met deze gebreide cadeau-labeltjes kun je tóch je doel bereiken.....

Hang ze aan je geschenken, plak ze op een kaart of gebruik het als applicatie! Je vindt de beschrijving hier (maar met goed kijken kom je ook al een heel eind!)


6 opmerkingen:

  1. Deze is heel leuk en voor bijna iedereen te doen denk ik zo.
    Succes met de kasten,
    Fijne avond,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee. Mja ik denk altijd dat ik nog zeeën van tijd heb... Laatste moment werk dus vaak
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk je cadeautje, maar ik ben nieuwsgieriger naar je kasten :-). Nu ik de andere indeling heb gezien ben ik helemaal enthousiast over de verbeteringen!! Misschien heb ik een tip voor je kasten: Ik zag een foto waarin de vierkante kastopeningen een diagonale scheiding hadden gekregen. Leek me voor wol best handig; dan heb je dubbel zo veel vakken!!!
    Succes!!! Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo spectaculair is het niet hoor, de kasten achter de toonbank hebben nu dezelfde look als de rest van de winkel. En die diagonalen hebben we uitgeprobeerd, maar je verliest soms behoorlijk wat ruimte op een of andere manier.....

      Verwijderen
    2. OK, dus ik kan je niets nieuws bieden ;-). Dat ruimteverlies komt vast door die schuine punten, daar past natuurlijk niets in!

      Verwijderen