Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 16 oktober 2015

Stembus - en oproep!

Altijd kijk ik met verbazing als de strijd rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Wat een gedoe allemaal en wat zijn al die mensen fanatiek. Ik ben helemaal niet van de competitie en het winnen maar.......... nu het boek Truien bij de Vleet meedoet voor de PZC Publieksprijs begint het bij mij toch wel wat te kriebelen....
Ik loop nog net niet met vlaggetjes en petjes, maar ik mag jullie vast nog wel een keer oproepen tot het stemmen? Want we staan wel aan kop (Zie PZC-bericht van gisteren), maar de strijd is nog lang niet gestreden!

Dus..... heb je met veel plezier de Zeeuwse Deken gebreid, of een trui of muts met Zeeuws motief? Heb je genoten van de verhalen en foto's in het  boek of heb je het gevolgd op mijn blog of op dat van de Zeeuwse visserstruien? Ben je een Bressiaander, Tholenaar of Erremuunaer - Kom je uut Yesse of Bru en ben je trots op de visserstrui? Dan wil je vast wel op het boek stemmen!
Via internet kan dan via deze link
Op vrijdag 6 november om precies 12.00 uur sluiten de stembussen.

Stemmen via de post kan ook. Stuur vóór 01 november een kaartje naar:
PZC-publieksprijsPostbus 50464380 KA Vlissingen

En bij ons in de winkel vind je een stembus - dus gelegenheid genoeg!





2 opmerkingen:

  1. Dat stemmen deed ik al! Maar Bru? Gelukkig woonde ik een blauwe maandag in Zeeland en weet dat het Bruinisse is... Jullie Zeeuwen blijven een raadselachtig volkje . Maar wel met prachtige breimotieven.

    BeantwoordenVerwijderen