Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 16 oktober 2015

Ketting

Wat is internet toch een fijne uitvinding :-)
Moest je het vroeger op handwerkgebied nog hebben van een creatieve moeder of buurvrouw - en maakte iedereen dezelfde Ariadne-trui, tegenwoordig hebben we blogs, facebookgroepen, pinterest en noem maar op. Soms zie ik veel te veel (en dan blog ik lekker, dan geef ik het maar weer door....).
Kies gewoon iets uit wat je mooi vindt en waar je plezier aan beleeft. Dan kun je de rest heerlijk langs je heen laten glijden.....

Dit vond ik vanavond wel de moeite waard om door te geven. Gemaakt door een van mijn favoriete (nederlandstalige!!) ontwerpster Bernadette (Berniolie Designs):


Hoe leuk is dit?!

 

Je kunt het patroon hier kopen.

Bernadette maakt nog veel meer prachtige patronen, deze zijn te koop via Ravelry en Etsy.




2 opmerkingen:

  1. Ook mijn favoriete ontwerpster .....en jij mijn favoriete Unicat verdeelster :-)

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Internet is overdadig je moet zelf filteren anders verzuip je er in. Maar soms zie je hele mooie dingen en dit is wel prachtig hoor...

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen