Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

maandag 21 september 2015

Gaatjes-vest

Van Annelies (Vicarno) kwam recent dit leuke patroon uit. Een gaatjes-vest voor dagen dat het niet meer zo warm is, maar óók nog niet zo koud :-)  Voor Hollands weertje, dus! (Ai, dit neemt Annelies - Vlaamse - me vast niet kwalijk....)

Summer Mesh Cardigan Annelies Baes Vicarno

Een prachtig gehaakt vest, top-down gehaakt dus zónder naden. Op de website van Annelies vind je alle details. Zij haakte dit exemplaar van een zomers garen, maar uiteraard kan bijv. merino of andere wol ook prima (oh- zou ik dat eens van de nieuwe Alpaca kunnen proberen?!).

linnen cardigan annelies baes haakpatroon vicarno

Je kunt het patroon (Nederlands en Engels) kopen via Vicarno of via Ravelry. Een ook bij ons in de winkel bij aankoop van brei- of haakgaren (wij verkopen dit patroon niet "los").


1 opmerking:

  1. dank je wel Jeanet :) En nee, deze Vlaamse neemt je niks kwalijks. Ik ben zo vaak in Nederland tegenwoordig, dat mijn man zelfs jaloers op me is, omdat ik op alle mooie plekjes kom :) Fijne dag nog.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...