Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 1 juli 2015

Strandweer

O jongens, wat is het zomer!! Ik zweet op plekken waarvan ik niet wist dat je zweten kon - maar van mij mag het zomeren tot september... Nog steeds hebben mensen moed om naar de winkel te komen (soms van heel ver!), en met een ventilatortje is het nog prima te doen. Wel een beetje bezig blijven, in een iets gemoedelijker tempo.

Voor wie al vakantie heeft is het natuurlijk buitengewoon mooi strandweer (hier zijn de schoolvakanties nog niet begonnen, dat worden nog pittige weken...). Voor wie in de stemming wil komen:

(bron onbekend)

Mocht je echt van plan zijn om zoiets te gaan maken: zorg voor een stevig voering, anders zit je alsnog in het zand:-)

En hou je het liever wat praktischer: dit is een ontzettend mooie tas!

Little Sweet Things: De Sas-Strand-Tas

De strand-sas-tas!

Je vindt een uitgebreide Nederlandse beschrijving op het blog van Saskia Little Sweet Things.
Wat een plaatje (en wat een moeite om deze uitgebreide beschrijving te maken!)

NB: kom je zaterdag naar het Haakfeest bij ons en kom je met de auto? Dan is het slim om een klapstoeltje mee te nemen - we hebben geen idee meer hoeveel mensen er komen :-)


7 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige dingen laat je zien! Die stoel is megamooi, maar ik dacht meteen hetzelfde wat jij er onder zette :-D!!! En die sas-strandtas staat al een aardig tijdje op mijn pinterest. Wat is die ook leuk!! Haar andere tas is ook zo'n succes, daarbij gebruikt ze een goedkope ceintuur voor sluiting en hengsels. Top idee!!
    Veel plezier zaterdag, wordt vast een feest!!!
    Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wunderschön, der Liegestuhl!
    LG Smilla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Betreft Haakfestijn: misschien is het een goed idee als iedereen a.s. zaterdag een flesje water voor zichzelf meebrengt. Doe wat citroen of siroop erbij in, dat werkt nog beter. Veel drinken is erg belangrijk met deze warmte, maar dat wisten jullie al.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Water en ander vocht zal er voldoende zijn, hoor! Daar zorgen we wel voor!
      Ook voor schaduw en versnaperingen. Maar stoelen....

      Verwijderen
  4. Ha, ha. Ik zag precies hetzelfde als jij en Nelleke. En ik zag van die gehaakte bikini's (zo'n 30 jaar geleden in de mode): in het zand geen probleem, maar in het water :-)

    Veel plezier voor iedereen die zaterdag gaat haken.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veels te warm voor mij, dit mag zo voorbij zijn, is ook slecht voor mijn gezondheid. Hele leuke strandstoel met bijpassend kussen en die tas, wow, die zou ik zo willen maken als ik ook nog zo'n tas vond om erin te steken!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen