Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 9 juli 2015

Koel

Dit fijne vestje van Catania is handig voor koelere zomerdagen -zoals vandaag! (Wat een verschil toch met vorige week...)


Gebreid in fijne ajour-patroontjes met 10-11 bolletjes Catania. Je kunt het gratis patroon (Nederlands) hier terugvinden. De beschrijving is wel voor wat kleinere maten, nl XS-S en M (helaas pas ik daar al een tijdje niet meer in...), maar daardoor wel geschikt voor wat grotere meisjes - waar eigenlijk weinig patronen voor te vinden zijn!

4 opmerkingen:

  1. Dat is wel een heel leuk vestje Jeanet!! Ik heb even gekeken en het wordt gebreid met naalden 2,5. (2 voor de boorden). Als je nou met een wat dikker garen en dikkere naalden breit kom je toch zo aan een L maatje?? Ik zat te denken aan de Vinnis Bamboe. Wat denk je??
    Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik had wat gegeven voor dit weer toen ik 11 duur lang langs de kant van de weg stond in Utrecht voor de Tour de France ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een leuk vestje, maar ja, alleen voor de tengere vrouwen met niet te veel rondingen. Jammer dat zulke leuke modellen niet ook voor de meer gevulde dames worden verspreid.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer dat ik niet kan breien, ziet er heel mooi uit!
    Groetjes Sofie

    BeantwoordenVerwijderen