Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 15 juli 2015

Kleurig

Of het aan het weer ligt weet ik niet, maar ik heb een zeldzame aanval van totale inspiratie-loosheid. Ik ben met een aantal projectjes begonnen voor de winkel, maar dat wordt-'m niet, dus toch weer uitgehaald.
Het tempo is er een beetje uit. de Meniere speelt met tijd en wijle op en ik vind het lastig omgaan met die constante ruis in mijn hoofd. Het hoortoestel dat ik enkele weken op proef mocht uitproberen bracht ik weer terug - het hielp me niet. Dus mocht ik een blogje overslaan deze zomerweken, dan houd ik een vakantie-avondje :-)

Vandaag een klein, kleurig projectje - te overzien en nuttig!

 DIY Crochet Pot Coaster

Je kent ze wel, die kurken onderzetters voor op tafel? Zó maak je ze fleurig! Op Atty's blog vind je de beschrijving. Liever wat ingewikkelder? Ook van Atty zijn deze:

Door een elkastiekje aan de onderkant tew rijgen blijven ze mooi gespannen en kun je ze makkelijk uitwassen! Mooi voor je restjesmand (en anders een hele goede reden om restjes bij te kopen!!)

7 opmerkingen:

  1. Lastig voor je!
    Ik weet wat je doormaakt.
    Zelf ook ruim twee jaar een piep in mijn oor en een slechthorend oor.
    Jammer dat je geen baat hebt bij het hoortoestel.

    Helemaal niet erg hoor als je eens een blogje overslaat.
    Poeh, jij bent zo trouw.
    (Het voelt haast alsof ik je ken :))
    Elke dag maar weer nieuwe ideeën doorgeven,logisch ook dat je dan wel eens wat inspiratie te kort komt.

    Sterkte met je gezondheid!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Neem je tijd! Ik vind het al zo knap dat je zó veel blogjes plaatst met steeds nieuwe ideeën! Hoop dat het je gauw weer wat beter gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jouw inspiratieloze dag heeft mij een leuk idee opgeleverd voor de vakantie !!!
    Haaknaald en een paar restjes scoren en leuk haken in de vakantie !!!
    Doe jij rustig aan !!!! Een blog overslaan mag best, zeker in deze vakantie tijd ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een vrolijkheid! Veel sterkte met je Menière (kan me goed voorstellen dat het lang niet altijd meevalt). Dank je voor het delen van deze leuke onderzetters!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk idee, dit zou ik wel willen voor mijn kurken onderzetters, veel vrolijker op tafel zo! En ideaal om de restjes te verwerken. En als je geen inspiratie hebt, doe eens een dagje blogpauze Jeanet!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Luister naar je lichaam Jeanet en nix foxeren, zoals mijn tante altijd zei.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ajh leuk die onderzetters een mooi tussendoor werkje

    BeantwoordenVerwijderen