Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 11 mei 2015

Schattig Eendje

Maandag..........
Wat een geweldig weer is het - ik zoek de hele tijd karweitjes buiten. Ik hutsel mijn prioriteitenlijstje helemaal door elkaar en probeer zo veel mogelijk buiten door te brengen. Dus dat bloggen moet heel even tussendoor en dan ga ik de bammetjes buiten opeten.
Wat een cadeautje kan het weer toch zijn :-)

Hier thuis probeer ik weer een beetje structuur terug te brengen in het dagelijks leven. Hup, iedereen weer naar school, stage, werk. Die structuur wordt deze week natuurlijk weer helemaal overhoop gehaald met weer een vrije Hemelvaartsdag, vrijdag is het de jaarlijkse rommelmarkt van de Korfbalvereniging voor de deur en we kijken uit naar zaterdag: De Zeeuwse Mee-Brei-Deken-dag.


De voorbereidingen zijn in gang gezet, voor de breisters die deze dag komen hebben we een leuke attentie geregeld, en op de Werf wordt ook al van alles voorbreid voor het jubileum van de Stichting Behoud Hoogaars. Er is van alles te doen, te bekijken, te beleven en te proeven. Ook op de werf wordt een hoek klaargemaakt voor de Zeeuwse Deken Breisters! Hier vind je het hele programma, de toegang op de Werf is deze dag gratis.


Wij hebben er zoooooo zin in!

Voor vandaag een heel ander handwerk-ideetje. Getipt door een bloglezer, wat een leuk ideetje!


Dit snoezige eendje is een prachtige knuffel. Gemaakt van katoen kan hij tegen een stootje en je kunt 'm in zoveel verschillende varianten maken! Het gratis patroontje kun je vinden op een Duitstalig blog Mrs. Emonessy, waar je ook de Nederlandse vertaling kan vinden! Er is zelfs een filmpje op YouTube gemaakt.


Op het blog vind je ook foto's van andere haaksters, en een patroon van lieve gansjes. 

3 opmerkingen:

  1. Wow... was ik deze week nog maar in Zeeland....
    ik heb net een blogje geschreven over mijn bezoek aan je winkel.... ;-)
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah ja zo schattig het eendje. Toevallig vandaag het patroontje opgeslagen. Nu nog de tijd.... ;)
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superschattig eendje, heb het al meteen uitgeprint! Veel succes zaterdag!
    ik vrees dat ik er niet zal kunnen aanwezig zijn.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen