Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 7 mei 2015

Eindelijk

Gisteren kwam er eindelijk weer een doos Unicat binnen! Er is nog veel meer onderweg, maar ik weet niet of dat deze week al komt. In elk geval ligt dit weer in de winkel:


Zoals je ziet zijn de bollen op 2 manieren opgerold - de kleuren zijn echter precies hetzelfde!


Voor diegene die een kleur heeft gereserveerd die hier nog niet bijzit: heel snel komt de volgende - grote - bestelling al weer binnen. In de winkel hangen nu ook weer wat nieuwe sjaals in andere kleurstellingen : om te smullen!


5 opmerkingen:

  1. Wat een pracht van kleurtjes weer Jeanet! Je zou er zo een stuk of 5 bestellen! Ik moet dringend mijn 3 aangekochte bollen eens opwerken, dan heb ik ook zo'n prachtige sjaal in mijn bezit.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst mijn twee huidige bollen ophaken! Maar ow wat een mooie bollen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mmmm... Jeanet, ik geloof dat ik op een verkeerd tijdstip in jouw winkel ben geweest..... Deze zou ik graag eens in het echt een boel van bij elkaar zien.... Wie weet komt het ooit nog eens....
    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige bollen! Heb je ook foto's van je nieuwe sjaals?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We waren op vakantie in Zeeland en mijn vriend was zo lief om vandaag via je winkel terug te rijden :-) . Ik ben blij met mijn bol unicat !!! Heb je van de geel/ groene sjaal misschien ook het patroon ?? Gr. Esther

    BeantwoordenVerwijderen