Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 19 mei 2015

Ahoy !

I' ve got mail :-)
De postbode kwam de stapel ietwat verbaasd brengen - zoveel fanmail kennen we niet in ons dorp
 :-)


Dus zat ik vanmiddsag braaf envelopjes open te maken, postzegels er uit te vissen en de labels weer in het andere envelopje te stoppen. Die geschreven envelopjes schelen een heleboel werk, hoor! En ze zijn vandaag ook allemaal weer retourt gegaan, dames! Wil je ook nog een labeltje aanvragen? Klik dan nog even hier (en voor de Belgische lezers: stop 2 Belgische postzegels (voor een brief) in de envelop, maar natuurlijk niet de envelop aan jezelf frankeren met een Belgische postzegel, want dat snapt onze post niet....)

En tegen half 6 kwam de koeriersdienst met heel veel dozen: de pakketten voor de Scheepjes CAL 2015 zijn er! Het was te laat voor de post, maar morgen gaan de bestellingen weg.. 

Het liefst zou ik op de bank ploffen, maar dat zit er niet in vanavond.
Het liefst met dit soort sokken, wat een leukerds!



Deze sokken in nautische sferen kregen de naam Ahoy! Je kunt het Engelse of Duitse patroon kopen via Ravelry, maar als je een ervaren sokkenbreister bent kun je dit wel uit je hoofd :-)

Ik ga nog wat CAL-pakketten wegwerken! Ahoy!! :-)




6 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuke sokken heb je gemaakt. Erg leuk!
    Groet El

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zie op facebook al veel foto' s van ontvangen pakketjes, kan niet wachten tot de mijne er is, spannend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De labeltjes blijken heel erg gewild, ik kijk uit naar die voor mij...
    Fijne dag vandaag,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daarnet bij de post mijn labeltje gehad. Prachtig is-ie... ben er heel blij mee...
      Liefs,
      Mirjam

      Verwijderen
  4. Ik moet onmiddelijk witte, rode en blaue Sokkenwol hebben!!! Wat leuk zeg!

    Groeten Uschi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Tip voor de volgende keer: Janet laat de mensen niet alleen een envelop met hun adres erop naar je sturen, maar laat ze er gelijk de postzegel(s) opplakken. Scheelt je toch weer wat werk.

    BeantwoordenVerwijderen