Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 27 maart 2015

Uitslag Give Away

Wat een reacties op de Give Away van vorige week! Zoveel likes en reacties op zowel mijn blog als op Facebook - oeps! Wel heel leuk om alles te lezen. Helaas kan er maar 1 winnaar zijn en ik heb Ali er maar bijgehaald die een winnaar heeft "geprikt".

Dat werd Gerlily , die nu 10 bolletjes mag kiezen van de Softfun Denim! (neem je even contact op?)

Ik ben nu zelf bezig met een aantal bollen, en het is een heel fijn garen om mee te haken en breien! Je kunt dit garen natuurlijk ook combineren met de effen varianten van Softfun, of de Softfun Batik.

Op de website van Scheepjeswol vind je deze maand een aantal gratis patronen met Softfun.


Deze poncho-wantjes en muts zijn gemaakt van Softfun, het patroon kun je hier downloaden.

Dit kabeltruitje is ook weer gemaakt van Softfun, je vind dit patroon hier


6 opmerkingen:

  1. Wow, wat mega leuk! En deze week voor het eerst oma geworden van een kleindochter, dus ik weet voor welke kleuren ik ga. Alvast heel erg bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat Gerlily, hier ga je zeker iets moois mee kunnen maken!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gerlily, gefeliciteerd met dit heerlijke cadeau. Geniet er lekker vn. En Jeanet, dank je voor het organiseren van deze GiveAway. Altijd leuk en spannend om een kansje voor zoiets moois te wagen.

    Fijn weekend, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd... en bedankt voor de leuke give away..

    Lieve groet, dinah

    BeantwoordenVerwijderen