Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 9 maart 2015

In de bol...

Vandaag heb ik echt een beetje lente in de bol. Hoewel het niet zo lekker en warm was als gisteren, kon ik het niet laten om veel karweitjes buiten te zoeken. En wees eerlijk, als je moet kiezen tussen stapels papierwerk of de bloembak vullen met viooltjes - dan is de keuze niet zo heel moeilijk toch?

De zomergarens zijn nog niet allemaal binnen, maar je kunt zeker al aan de slag voor de zomer!


Dit zomertruitje is gemaakt uit 1 grote bol Micro Joy Color, deze bol weegt 250 gram/735 meter. Het is heerlij kzacht en koel, 100% microfaser/acryl. Voor een truitje zoals hierboven heb je 1 bol nodig (tot maat 40/42). Voor een truitje met mouwen heb je er 2 nodig. Het patroon vind je hier (even naar beneden scrollen voor het Nederlandse patroon). Een bol kost 11,95

Het garen is zeker ook geschikt om mee te haken! Het is heerlijk zacht, en er zijn verschillende kleuren (op=op)


Hier vind je ook nog een leuk patroontje van een zomertruitje - let op, het verloop op dit patroon is anders (niet meer verkrijgbaar), maar het soort garen hetzelfde.

Tja, en dan nu toch maar die papierwinkel :-)1 opmerking:

  1. Wat was het leuk om gisteren nu eens echt in jouw gezellige winkel te zijn en je te ontmoeten. Echt jammer dat je zover weg zit, anders kwam ik veel vaker even bij je binnenvallen. Kun je bij ons op het dorp niet een tweede filiaal beginnen? ;-)
    Ik ga gauw aan het zomertruitje beginnen deze week!. Hartelijke groeten, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...