Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 9 maart 2015

Genieten

Hebben jullie dit weekend ook zo genoten van het heerlijke weer? Hoe heerlijk is het om de zon weer te voelen op je bleke velletje! Zó blauw die lucht.


Alles zong!


Het leek wel of we het hoorden groeien :-)


Lekker de ogen dichtknijpen tegen het felle licht - het wordt lente!


En na een fijne zondag zijn we weer opgeladen voor een nieuwe, drukke week. ik ga mijn mailbox uitspitten - tijd voor actie!

Let op! a.s. woensdag 11 maart zijn we de hele dag gesloten!

3 opmerkingen:

 1. Het was heerlijk genieten en opladen het afgelopen weekend, we kunnen er weer even tegen...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa, het was HEERLIJK weer dit weekend!! Zaterdag de workshop wol verven met Loret Karman de hele dag buiten, gisteren uren buiten zitten breien!! Ennn, je gelooft het niet (of jij misschien wel) ben ik verdorie toch weer wat verbrand!! Heeft jouw velletje ook nog rooiegheid opgedaan?? Fijn hè dat je met zo'n donkere man niet bang hoeft te zijn voor verbrande kinders.
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...