Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 9 maart 2015

Genieten

Hebben jullie dit weekend ook zo genoten van het heerlijke weer? Hoe heerlijk is het om de zon weer te voelen op je bleke velletje! Zó blauw die lucht.


Alles zong!


Het leek wel of we het hoorden groeien :-)


Lekker de ogen dichtknijpen tegen het felle licht - het wordt lente!


En na een fijne zondag zijn we weer opgeladen voor een nieuwe, drukke week. ik ga mijn mailbox uitspitten - tijd voor actie!

Let op! a.s. woensdag 11 maart zijn we de hele dag gesloten!

3 opmerkingen:

  1. Het was heerlijk genieten en opladen het afgelopen weekend, we kunnen er weer even tegen...
    Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa, het was HEERLIJK weer dit weekend!! Zaterdag de workshop wol verven met Loret Karman de hele dag buiten, gisteren uren buiten zitten breien!! Ennn, je gelooft het niet (of jij misschien wel) ben ik verdorie toch weer wat verbrand!! Heeft jouw velletje ook nog rooiegheid opgedaan?? Fijn hè dat je met zo'n donkere man niet bang hoeft te zijn voor verbrande kinders.
    Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen