Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 24 februari 2015

Victoria-shawl

Mijn moeder maakte pas deze prachtige shawl/omslagdoek met de naam Victoria. Graag laat ik ´m jullie zien:



Ze maakte hem naar aanleiding van de sjaal waar ik al eerder over blogde.


De gekleurde sjaal is ook gebreid van Filigran (100% merino, 600 meter per 100 gram - 15,25). De sjaal is iets korter dan het patroon, in deze sjaal (2 meter x 60cm) zitten 2 strengen.



Je kunt het patroon van deze sjaal kopen op Ravelry. Het is in het Engels, maar heel goed te doen met de vertaling van een paar termen. Er zitten hele duidelijke schema´s in van het breien en de gehaakte rand. Deze sjaal is ook prachtig van bijv. Rowan Fine Lace, Droomzijde of ander kantgaren!
De sjaal wordt absoluut op zijn mooist na het blocken/opspannen.

Op Ravelry zijn nog meer prachtige patronen te koop van deze ontwerpster!

5 opmerkingen:

  1. Echt heel erg mooi.....
    Prachtig gemaakt!!
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kun je deze shawl ook maken met unicat?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen