Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 20 februari 2015

Spiraal

Wat een sombere dag vandaag....... het weer dan, he? Na die paar dagen felle zonneschijn valt dat stiekum een beetje tegen. Het was zo heerlijk om die zonnestralen te voelen en je ogen lekker dicht te moeten knijpen voor het felle licht. Nou, daar hebben we vandaag geen last van, het druilt en het miezert de hele dag. Zóóóó februari....

Daarom ter compensatie een vrolijk kussen! Als je nu begint - dan is het alvast klaar in de lente :-)
Voor op de tuinstoelen of het bankje buiten - met de eerste bloemetjes, een kopje thee en een heerlijk boek. Kun je het je voorstellen? ...... nog even geduld - maar het komt!


Dit vrolijke kussen kun je vinden bij According to Matt. Je vind op de website een uitgebreide engelse beschrijving, met heel veel foto's. De clou van dit kussen is dat het gehaakt is in een spiraal (zoals bij amigurumis) maar nu van halve stokjes, en na de basis breng je het accent aan in een contrasterende kleur met een kettingsteek. 


Helemaal leuk zijn de kralen waarmee het kussen is afgewerkt.


Foto's en Patroon: According tot Matt

7 opmerkingen:

  1. Jaah!! Dit kussen is zo leuk! Ik heb hem al een keer gemaakt in groen met wit (en de achterkant wit met groen). Ik zou het zo een keer overdoen. Heel leuk om te maken en zo klaar. http://www.ravelry.com/projects/Anemoona/spiral-cushion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt heel erg leuk, zo heerlijk vrolijk...
    Ik wens je een heerlijk weekend,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede dag

    Ik ben Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz

    Vandaag voor een zakelijke of persoonlijke leningen krijgen goedgekeurd en krijg fondsen binnen dezelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen ongeacht uw krediet kunnen worden goedgekeurd en er zijn tal van tevreden klanten om te back-up van deze claim. Maar u zult niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebben; u krijgt de goedkoopste één. Dit is onze belofte: wij garanderen de laagste tarief voor alle leningen met gratis bijkomende voordelen.

    We streven naar een positieve duurzame indruk verlaten door meer dan de verwachtingen van mijn klanten in alles wat die ik doe. Ons doel is om u behandelen met waardigheid en respect terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening op een tijdige manier.
    Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd.

    Dus een email naar: diegoloancompany@yahoo.com vandaag toe te passen voor een lening.

    BeantwoordenVerwijderen