Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 18 februari 2015

Schaapje, schaapje

Schaapje, schaapje, heb je witte wol?

Het schaapje is op dit moment volop aanwezig in allerlei breisels en eerder liet ik al eens deze prachtige deken van Kate Davies zien. Dit schaapje komt in meer onwerpen van haar voor - zoals ook in deze muts:


Prachtige kleuren bij elkaar! En zie je dat bovenop de muts de ramskoppen ook weer terugkomen? Je kunt dit patroon kopen op Ravelry. Hier gemaakt van prachtige Shetlandwol (staat ook nog op mijn verlanglijstje....) maar op Ravelry vond ik dezelfde muts ook terug in Rowan fine Tweed:


Grappig is het dat breisters het schaapjespatroon uit de muts dan weer gebruiken voor heel andere dingen:

Super mooie sokken! Die Ramskoppen ook weer terug op de wreef...
Idee en foto's van Ravelry: Elalex


Of deze:

Purple Sheep Heid December socks


En kun je niet genoeg krijgen van schaapjes? Dan maak je er ook nog een mooie theemuts bij!


5 opmerkingen:

  1. Ik vind het prachtig, al die gebreide schapen.

    lieve groet,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniaal, zo simpel en toch is het echt een schaapje!
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De ontwerpen van Kate zijn gewoon geweldig! Allemaal even mooi in supermooie wol, die schaapjes zijn echt leuk!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goede dag

    Ik ben Mr. Mason Diego. Een gerenommeerde, legitieme & geaccrediteerde geldschieter. We geven lening van alle soorten in een zeer snelle en gemakkelijke manier, persoonlijke lening, autolening, Home lening, Student lening, Business Loan, uitvinder lening, consolidatie van de schuld. enz

    Vandaag voor een zakelijke of persoonlijke leningen krijgen goedgekeurd en krijg fondsen binnen dezelfde week van toepassing. Deze persoonlijke leningen ongeacht uw krediet kunnen worden goedgekeurd en er zijn tal van tevreden klanten om te back-up van deze claim. Maar u zult niet alleen de persoonlijke lening die u nodig hebben; u krijgt de goedkoopste één. Dit is onze belofte: wij garanderen de laagste tarief voor alle leningen met gratis bijkomende voordelen.

    We streven naar een positieve duurzame indruk verlaten door meer dan de verwachtingen van mijn klanten in alles wat die ik doe. Ons doel is om u behandelen met waardigheid en respect terwijl het verstrekken van de hoogste kwaliteit van de dienstverlening op een tijdige manier.
    Geen sofi-nummer nodig en geen kredietcontrole nodig, 100% gegarandeerd.

    Dus een email naar: diegoloancompany@yahoo.com vandaag toe te passen voor een lening.

    BeantwoordenVerwijderen