Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 6 februari 2015

Bloemen

Hoewel Zeeland best een uithoek van Nederland genoemd kan worden (maar wel een hele fijne!), heb ik tóch het het geluk dat een paar supercreatieve mensen regelmatig over de vloer komen en soms ook heel dichtbij wonen. Zo vind ik het best een eer als Jellina bij mij bolletjes wol komt halen, want dan weet ik dat er weer een creatief idee aan het ontspruiten is.... :-)

Foto
Is dit geen plaatje? Gemaakt van 9 kleurtjes/bolletjes Rapido (100 % acryl, € 1,50 per bol), een tas van De Tuinen, en van heel veel haakwerk en creativiteit! 

Foto
Op het blog van Jellina vind je nog meer foto's, aanwijzingen voor het patroon. Als basis gebruikte ze het Spring Flower-vierkantje van het blog Made with Loops. Gaaf he, die zachte kleurtjes bij elkaar. 

En nu nog gauw het Atelier aan de kant, want morgenmiddag zit het weer vol voor de 2e workshop Entrelac breien! 

2 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi is deze, ik maakte er eentje om een tas van AH, en daarbij liet ik ook geen stukje van de tas onbedekt. Dat was ook heel erg leuk om te doen..
    Fijn weekend Jeanet,
    Liefs,
    Mirja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De tas zag ik bij Jellina al passeren, supermooi vind ik ze, zeker de kleurtjes maar ook de motiefjes! Veel plezier met de workshop!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen