Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 24 januari 2015

Voor je lief...

Even bijkomen hoor! Het was nl. deken-dag vandaag..... de hele dag stond - ongepland - in het teken van de deken, velen kwamen de twee exemplaren in de winkel bewonderen, zochten kleurtjes bij elkaar van de 6-draads sokkenwol of kozen voor acryl of Stone Washed. Prachtige combi's werden gemaakt en ik ben zooo benieuwd naar al die resultaten straks.

Op de Facebook-groep komen de eerste foto's al voorbij en worden ideeën gedeeld! We willen nog een keer een mee-brei-meet-en-greet ofzo organiseren, daarover lees je beslist een keer op dit blog!

(Foto: Rosita Mesu)

Ondertussen blijven de aanmeldingen binnenstromen. Het kost écht even tijd om die allemaal te verwerken, dus voor de aansluiters: heel even geduld! Na de bevestiging van je bestelling krijg je snel een mail met de betalingsgegevens en binnen enkele dagen het patroon.

Heb je helemaal niks met die deken (of ben je al klaar met de 5 blokken)? Dan is er gelukkig nog genoeg ander leuks om mee bezig te zijn. Deze is leuk voor Valentijnsdag voor je lief...


Je vind de gratis beschrijving bij Haak maar Raak (NL en ENG). Haak maar Raak is een heel leuk blog om te volgen als je van haken houdt, met duidelijke Nederlandse en Engelse beschrijvingen.

En ik? ik ga de keuken in - taarten bakken voor Daan die vandaag 17 wordt. De tijd vliegt.........


17 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Daan! Hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeeee, 17 alweer!!! Van harte gefeliciteerd met je mooie zoon Jeanet!!
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie Daan en suc6 met bakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de verjaardag van Daan! En een feestelijk weekend gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en een gezellig feest toegewenst.

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. O! Alle vijf de blokken aan elkaar breien is ook een goed idee! Dat scheelt dadelijk met het aan elkaar maken... Hmmm...

  PS: van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd met je zoon Jeanet, de mijne is bijna 16, grappig, en weet je, ik heb mijn col af, ik ben me er toch weg van joh, geweldig!! 50 steken opgezet en nu kan hij twee keer om mijn nek, prima!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk toch al die belangstelling voor de deken, het is ook een prachtdeken met geweldige leuke patronen.
  Van harte gefeliciteerd met jullie zoon en veel bak- en feestplezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je zoon,fijne dag toegewenst hoor!
  Wat leuk om opeens mijn deken hier te zien,ik vind het superleuk,maar ook verslavend om te doen.maar het geeft mij ook weer stress,net zoals toen die adventsjaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een prachtige foto. Gefeliciteerden een gezellige familiedag

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd met je jarige zoon Jeanet, geniet ervan...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, wat heerlijk zo'n jarig kind :) Van harte hoor! Geniet ervan... want de tijd vliegt ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Alsnog gefeliciteerd met Daan, knappe vent hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. felicitaties voor daan het wordt een hele kerel! De deken blijft succes hebben, tof! Grtjes rita

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk om je zoon ook een keer te zien, en wat een mooie jongeman! Gefeliciteerd, hoop dat hij een leuke dag heeft gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...