Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 16 januari 2015

Overslaan

Vandaag sla ik een keertje over. Geen creatieve uitspatting vandaag - ik ben helemaal in de papieren.


Eeeeh, ik loop wat achter. Een heel klein beetje maar...... En iedereen die op het laatste moment ook aan de brei wil met de Zeeuwse deken verdiende ook een antwoord , de aanmeldingen blijven binnenstromen. Dus verbleef ik de hele avond achter de PC en ik heb nu wat vierkante oogjes.

En ik had zo graag nog willen bloggen over de prachtige nieuwe kleurtjes van de Filigran die deze week binnenkwamen (onweerstaanbaar), over de bollekes Unicat die weer bijgevuld zijn, over dat nieuwe tintje roze van de Rowan fine Lace (zucht), over die mooie Tweed die prima geschikt is voor de Deken.... dat komt nog wel - maar niet meer nu!

Welterusten!

5 opmerkingen:

  1. Heel fijn weekend Jeanet, geniet er van...
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeanet, ik kom ze straks bekijken bij je! Heb er helemaal zin in.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We wachten gewoon rustig af hoor!
    (hoop dat je uiteindelijk toch een heerlijke rustige nacht hebt gehad)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Doe het rustig aan en geniet van je vrije zondag.

    lieve groet,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen