Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 22 januari 2015

Kleurrijk vestje.

Het is niet makkelijk om leuke gehaakte patronen van kinderkleding te vinden (gat in de markt!!) Maar dit vestje blijft een van mijn favorieten! Je kunt het nl. heel makkelijk aanpassen aan je garen, de maat van het kindje en je smaak....



Dit gratis Nederlandse patroon is van Annelies (Vicarno).  Hier gemaakt in dikke katoen met veel kleurtjes, maar door met meer lossen te beginnen kun je ook dunner garen gebruiken. Ook de mouwen zijn eenvoudig te verlengen. Een patroontje om te onthouden! :-)


5 opmerkingen:

  1. Wat een schatje Jeanet...
    Ik wens je een heerlijke vrijdag,
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het vestje blijft leuk. Je blogt er zelfs twee keer over :) (12 augustus 2013). Het berichtje verscheen namelijk onder dit bericht.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klopt! Sommige dingen zijn zo leuk ,die mogen best in de herhaling! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor de tip! Ik heb het patroontje meteen besteld!

    BeantwoordenVerwijderen