Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zondag 30 november 2014

Zondag

Wat kun je toch genieten van een Zondag! Wij deden dat vandaag in elk geval. We brachten de middag door rond de open haard terwijl het de hele dag maar niet lichter wou worden buiten.


We picknickten met bammetjes gewoon op de bank, genietend van een dag rust en van elkaar. Ondanks alle kleine en grote beslommeringen dankbaar voor het moment. 


Morgenvroeg weer een ideetje - wij gooien er nog een houtblokje op!


5 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Klopt, maar zijn ook prima uit te voeren op een zaterdag... of maandag... of dinsdag... of...

   Verwijderen
 2. Dat was dus een fijne zondag, ja triest en koud weer hé...
  Wat heb je daar mooie wol !! mag ik vragen welke wol dat is ?? en verkoop/verzend je ook wol ??
  Ik brei heel veel en vind deze wel heel erg mooi.
  Je mag me ook mailen hoor dan naar mailadres 2butterflys@gmail.com
  Zou het heel leuk vinden.

  Groetjes
  Dicky Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoor gewoon het geknetter van het vuur!! Mmmmmm ........ rustdag :-)!! Genieten.
  Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om zo van je vrije zondag te kunnen genieten. Wat ben je een prachtige sjaal aan het breien. Welk garen gebruik je daarbij?

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...