Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 14 november 2014

Klaar!

Ziezo, ik ben er klaar voor!

Ruimte gemaakt, stoelen staan klaar, de laatste bestellingen kwamen vanmiddag binnen en nog gauw even in de kasten geruimd. En de nieuwe handgeverfde garens waren ook op tijd droog om een plekje te krijgen.


We hebben heerlijk geexperimenteerd met pastelletjes...


Deze week mocht ik een leuke sjaal fotograferen van een klant, gemaakt met 1 streng glittertjes/handgeverfd en aangevuld met een effen kleur sokkenwol.Zo leuk! Want zo kun je een prachtig garen waar je misschien niet veel van hebt combineren tot iets moois! Het patroon komt van Garnstudio.

En de Zeeuwse Deken (originele exemplaar) ligt nu ook in de winkel. Tot morgen!

4 opmerkingen:

 1. Succes en een hele fijne middag morgen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes, veel plezier en een mooi weekend gewenst!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes en wat een mooie sjaal werd er weer gemaakt met de glitterwol!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...