Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 27 oktober 2014

Socks from around the World

Goedemorgen! Even wennen weer met dat winter-uur, veel te vroeg wakker maar dan kan ik lekker veel doen vandaag :-)
Laten we eens een beetje moeilijk beginnen op maandag - deze sokken zijn prachtig maar vooral niet mee beginnen als je niet veel ervaring hebt (mij is het veel te hoog gegrepen). Maar alleen bewonderen mag ook.....

He' mo Leanan Kilt Hose by Anne Carroll Gilmour

Wees eerlijk, voor dit soort sokken zou je een kilt aantrekken, toch?


Met de prachtige spie met kabels zou het misschien zelfs wel om mijn stevige kuiten passen! Het patroon komt uit een boek Knitting Socks from around the World, en is nog steeds verkrijgbaar. In 't Engels uiteraard :-)


Het patroon is ook los te koop op Ravelry.


En nu weer aan de slag! Fijne dag :-)

4 opmerkingen:

  1. Wow, echt juweeltjes Jeanet!! Ik heb trouwens vannacht gedroomd dat je een schoenenwinkel had en eindeloze hoeveelheden sandalen verkocht ;)
    Verder alles goed, haha!! Lieve groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Werkelijk schitterende kousen. Voor mij ook te hoog gegrepen. Zeker om dan nog 2 te maken ook, heb je net één zo'n hoogstandje achter de rug, moet je er nog één :-(. Knap werk!!
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...