Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


woensdag 29 oktober 2014

Bobberig!

Kijk, soms kom ik patronen tegen waar ik echt om moet glimlachen, zoals deze: een zeer bobberige kat (eh, is dat wel Nederlands? Bobberig - Nors, chagrijnig?) Afijn, het kussen is erg leuk!


Je kunt het patroon (niet meer dan een teltekening) kopen via Ravelry. Mooi cadeautje voor een kattenliefhebber :-)


En zoals je ziet wordt het patroon niet alleen gebruikt om te breien: deze hieronder is gemaakt met hetzelfde patroon in filethaken.

7 opmerkingen:

 1. Ha, ha, wat een leuk woord 'bobberig'. Het is vast Arnemuids dialect.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hé, zo'n telpatroon kan je ook borduren, wordt vast ook mooi.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, geweldig, dat bobberig! Zeiden wij ook hoor, vooral tegen mijn broertje, die had vroeger een 'bobberlipje' ;) De benaming past helemaal bij deze kat, wat een heerlijk begin van mijn dag! Lieve groet weer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is Grumpy Cat, een echte twitter hit! Wat een geweldig patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappig kussen. Sommige katten kunnen er echt af en toe zo nors uitzien. Je hebt gelijk. Het is gewoon een leuk kussen waar ik best om moest grinniken.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Grumpy! The famous cat, hihi. Hij is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...