Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 22 oktober 2014

Baby

Zoek je nog een origineel baby-cadeautje? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

PDF Knitting pattern Baby cube toy with hand and foot print motifs - instant download after purchase

Het patroon van deze zachte kubus (waar je evt. een belletje in kan stoppen), vond ik in deze Etsy Shop. Je krijgt dan 6 patroontjes met de letters B-A-B-Y en een voet- en handprintje.


PDF Knitting Pattern Baby Handprint motif afghan / blanket square - instant download after purchase

Overigens kun je de patroontjes van de printjes, en alle afzonderlijke letters van het alfabet ook los kopen in deze Etsy Shop. De patroontjes zijn in het Engels, maar dat zou geen probleem moeten zijn met een teltekening.


3 opmerkingen:

 1. Deze is te schattig!

  Groetjes,
  Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat lief... wat een schatje... heel mooi om als kraamcadeautje te maken...
  Ik wens je een heel fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...