Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 25 september 2014

Blocks

Van Annelies wil ik graag een van de nieuwe patronen laten zien. Het is een luchtige omslagdoek, fijn om een basic shirt mee op te fleuren.


Het patroon heet Building blocks up to the Sky - ik noem 'm maar Blocks. Het verhaal erachter lees je op het blog van Vicarno's mama. Het is een open patroon, met veel lossen. Dat betekent dat je de sjaal kunt maken van één grote bol sokkenwol, (of een mooie handgeverfde!)

Het patroon is geschreven in Engels én Nederlands, is bij onze winkel te koop in combinatie met wol of op Ravelry of Vicarno.com.


Overigens is het patroon prima aan te passen aan je wensen (groter of ander garen).

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...