Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 1 augustus 2014

Geen internet...........

Was ik gisteren nog een blogje aan het schrijven, mailtjes aan het lezen..... - floept opeens alles uit! Stoppen eruit, in het donker. Na wat speurwerk bleek dat de modem het begeven heeft! Geen internet en geen telefoon. Na een telefoontje (lang leve de mobieltjes) naar Zeelandnet kreeg ik te horen dat ik maandagmiddag aan de beurt ben....

Dus ik ben internetloos, telefoonloos, mailloos, contactloos, blogloos, communicatieloos........
De telefoon van de winkel doet het nog wel en natuurlijk ben ik morgenochtend weer open, ik schrijf dit stukje op het laptoppie van mijn moeder. Dus lieve mensen, niet allemaal mailen - ik kan het niet lezen. Dinsdag - als het goed komt - ben ik misschien weer online. Toedelodokie - ik ga naar het strand!

10 opmerkingen:

  1. Ha Jeanet, niet getreurd: de falende techniek helpt je in het vrij zijn :-)))))). Als nu inderdad maar niemand gaat mailen enz. dan krijg je ook niet dinsdag een volle brievenbus.
    Geniet van het vrij zijn!!
    Liefs, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Via een andere computer met internet kan je ook je eigen mailtjes lezen, de techniek staat voor niks!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja en? Ze werkt hard genoeg. Gun haar ook een weekendje rust. Mensen kunnen soms zo dwingend zijn en verwachten dat iedereen altijd maar bereikbaar is. Jeanette geniet van de rust!

      Verwijderen
    2. Zo bedoelde ik het niet! Ze heeft veel meer vakantie dan 1 weekend verdiend!! Sorry als het verkeerd overkwam!

      Verwijderen
  3. Haha, wat heerlijk!! Eindelijk even rust ;) Ga heerlijk genieten van zon, zee, strand en lekker niks doen.. wij kunnen je best wel eens even een lang weekend missen! En wie dat niet kan, heeft pech :)))

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoop voor je dat hij maandag het probleem even niet op kan lossen........kan jij nog lekker van de rust genieten. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hihihihihi geniet van de rust en de zee.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hoop ook op rust en nog even geen internet voor je. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke blogje ik zag u via andere bloggers...zal zeker terug komen..

    BeantwoordenVerwijderen