Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 7 mei 2014

Restjes!

Hoewel onze kinderen zich al aardig zelf bezighouden in de vakantie, blijft het toch altijd chaotisch. Na anderhalve week mei-vakantie krjig ik wel weer wat behoefte aan structuur... maar dat zit er voorlopig nog niet in. Nog even volhouden met tosti-apparaten op het aanrecht, brunches en lopende buffetten, knutsel- verf- en andere creatieve uitspattingen op de keukentafel, en tussendoor nog afspraken met de nieuwe opleiding voor Daniël, én beginnende examenkriebels. Ondertussen heeft Ali al vérgevorderde plannen om structureel meer ruimte te maken in ons atelier voor workshops en handwerkmiddagen. Dus ruimen we op, gooien we weg, en sorteren we restjes.....

En toen zag ik zojuist deze restjes-kol -  helemaal passen bij mijn stemming: een superleuk exemplaar van Gingini.


Op het blog van Gingini vind je de beschrijving. en hier beschrijft ze hoe je zo'n prachtige toverbol maakt! (En mocht je dat niet zien zitten, dan kun je natuurlijk ook prima een bol kiezen met multikleurtjes)


Morgen begint mijn vrije middag al om 11.00 uur (met allerlei afspraken)!

5 opmerkingen:

  1. Super idee!!
    En dat aan elkaar knopen.... daar moet ik nog eens voor gaan zitten!!
    Lijkt me helemaal het einde!!

    Groetjes!

    Vergeet niet te genieten morgen vanaf 11:00 uur van je 'vrijheid'....

    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oefff... ik denk niet dat ik het geduld heb om al die eindjes aan elkaar te knopen. Maar mócht ik het toch in mijn bol krijgen, dan is deze kol wel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi!
    Oei, dat je "vrije" middag nu al volgestopt is met afspraken!
    Groetjes,
    Akkelien
    debreimeisjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dankjewel voor het linken! :D
    En dat knopen valt echt heel erg mee hoor. Het is fascinerend om die bol te zien groeien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit vind ik zo'n leuke sjaal! Ik denk dat ik dit ook ga doen met mijn eigen restjes!!
    Groetjes, Milou
    www.prutsenmetdraadjes.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen