Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 7 mei 2014

Restjes!

Hoewel onze kinderen zich al aardig zelf bezighouden in de vakantie, blijft het toch altijd chaotisch. Na anderhalve week mei-vakantie krjig ik wel weer wat behoefte aan structuur... maar dat zit er voorlopig nog niet in. Nog even volhouden met tosti-apparaten op het aanrecht, brunches en lopende buffetten, knutsel- verf- en andere creatieve uitspattingen op de keukentafel, en tussendoor nog afspraken met de nieuwe opleiding voor Daniël, én beginnende examenkriebels. Ondertussen heeft Ali al vérgevorderde plannen om structureel meer ruimte te maken in ons atelier voor workshops en handwerkmiddagen. Dus ruimen we op, gooien we weg, en sorteren we restjes.....

En toen zag ik zojuist deze restjes-kol -  helemaal passen bij mijn stemming: een superleuk exemplaar van Gingini.


Op het blog van Gingini vind je de beschrijving. en hier beschrijft ze hoe je zo'n prachtige toverbol maakt! (En mocht je dat niet zien zitten, dan kun je natuurlijk ook prima een bol kiezen met multikleurtjes)


Morgen begint mijn vrije middag al om 11.00 uur (met allerlei afspraken)!

5 opmerkingen:

 1. Super idee!!
  En dat aan elkaar knopen.... daar moet ik nog eens voor gaan zitten!!
  Lijkt me helemaal het einde!!

  Groetjes!

  Vergeet niet te genieten morgen vanaf 11:00 uur van je 'vrijheid'....

  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oefff... ik denk niet dat ik het geduld heb om al die eindjes aan elkaar te knopen. Maar mócht ik het toch in mijn bol krijgen, dan is deze kol wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi!
  Oei, dat je "vrije" middag nu al volgestopt is met afspraken!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankjewel voor het linken! :D
  En dat knopen valt echt heel erg mee hoor. Het is fascinerend om die bol te zien groeien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik zo'n leuke sjaal! Ik denk dat ik dit ook ga doen met mijn eigen restjes!!
  Groetjes, Milou
  www.prutsenmetdraadjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...