Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 1 april 2014

Tuimelende blokken

Als je in februari naar de Handwerkbeurs bent geweest zul je deze sokken wel herkennen. Het patroontje stond in het "programma"-boekje. Het patroontje van Wolhalla kun je nu ook vinden op hun site, onder de noemer kadootjes:


Niet helemaal een sok voor beginners, maar wel super mooi! Ans breide deze sokken ook, en als je ze wil bewonderen - ze hangen tussen alle andere sokken in onze winkel. 


De sokken zijn gebreid met 2 contrasterende sokkengarens (4-draads). Op de site van Wolhalla vind je nog meer gratis patronen, ook een basispatroon voor sokken breien.

4 opmerkingen:

  1. brrrr... sokken breiene!!
    Maar ik vind ze wel heel mooi!
    Al zul je van mijn hand niet snel sokken (gebreid) zien.....

    Groetjes,
    Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bijna zonde om deze te dragen....is bijna kunst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig sokkenpatroon! Ik breide er eerder al van de site van Wolhalla, ze zijn allemaal even leuk!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Brei al een tijdje sokken maar aan dit patroon ga ik me nog lang niet wagen. Maar vindt ze wel heel erg mooi

    groetjes Danny

    BeantwoordenVerwijderen