Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 25 april 2014

Stone Washed

Terwijl ik nog steeds wacht op allerlei bolletjes wol die ik heb besteld, kwam er vandaag een geweldig leuk garen binnen (waar ik al niet meer over had nagedacht): Stone Washed van Scheepjes.

Foto: .... en een nieuw label! Mooi hè ?
(foto's van Scheepjeswol)

Het garen doet zijn naam eer aan: elke kleur heeft een Stone Washed Effect. Het ligt net in het vak en er komt nog stoom af, zo nieuw is het :-) Ik heb er natuurlijk nog niets van kunnen maken, maar op de Facebook-pagina van Scheepjes staan een paar leuke foto's van gehaakte granny's:



Wow! Dit is leuk! Er zijn 9 prachtige kleuren, € 3,50 per bolletje van 50 gram. Er zit 130 meter op en is geschikt voor nld 3-3½ (en om te haken misschien ook nog wel een grotere naald mogelijk). Het garen voelt heel zacht aan, en bestaat uit 78 % katoen en 22 % acryl.

De namen van de bolletjes zijn minstens zo leuk als het garen zelf :-)
Je mag natuurlijk mailen om te bestellen!



11 opmerkingen:

  1. WAUW wat een verschrikkelijk LEUK garen!! die gaat op mijn verjaardagslijstje
    fijne koningsdag, groetjes Else

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow!!! Super!!!
    Effe onthouden! Moet nog wat creéren voor als (puber)zoon straks naar Engeland gaat.... Is wel zo leuk als er dan iets creatiefs in zijn koffer zit voor de gasouders...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ziet er wel heel jammie uit!
    Je zou zo'n bol alleen al voor het label kopen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, mooi zeg!! Zou er meteen mee willen beginnen te werken!! Veel plezier morgen met Koningsdag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, wat een prachtig garen! Daar word je super hebberig van!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk garen, stoer! Dat ga ik proberen,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. heel mooi garen!! kan je echt iets leuks mee in elkaar flansen ;)

    fluffytiger.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen