Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 31 maart 2014

Maisie Flower

O jongens, wat een lente! Hier kan ik best aan wennen, hoor :-)


En aan dat licht 's avonds ook wel - heerlijk! Opeens kun je 's avonds buiten nog wat doen. Helaas heb ik het grootste deel van de dag doorgebracht met de PC, telefoon, en paperassen, maar ik heb weer veel af kunnen vinken van mijn to-do lijstje. Vanavond duik ik niet meer in de boeken/boekhouding, ik ga lekker nog wat haken.



Ik ben al weken bezig met mijn vierkantjes voor een dekentje, maar nu moet er maar eens vaart achter! Ik heb namelijk als zo veel nieuwe dingen gezien die ik ook nog wil maken.
Zo als dit (past super goed bij dit weer):


Deze rondjes zijn zo leuk en te gebruiken als onderzetters, maar aan elkaargehaakt ook prachtig als sjaal of tafelloper. Ik vond ze op Annie's Place, waar je een hele uitgebreide tutorial vind. Stap voor stap wordt met heel veel foto's uitgelegd hoe je deze Maisie Flowers maakt en aan elkaar haakt.


Zo mooi in alle kleuren van de regenboog, maar vast ook prachtig met een wolletje met kleurverloop. 


Hou er rekening dat er op het blog van Annie's Place gebruik wordt gemaakt van Engelse (UK) haaktermen en dus géén Amerikaanse, je vind een lijst hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten