Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 4 maart 2014

Klok

Deze week is het voorjaarsvakantie, dan hoeven we iets minder rekening te houden met de KLOK!

Ietsjes maar, want de winkel moet wel gewoon om 9 uur open.... en de eerste klant komt vervolgens niet voor tienen. Maar omdat de kinderen toch al wat groter zijn hoef ik maar af en toe te zorgen voor een tosti of iets "te snacken", en ze amuseren zich wel. Ik ging op zoek naar klok-ideetjes, hou je vast! Niet overal een beschrijving of link bij, maar inspiratie genoeg!

Crochet Clock
hier gevonden.

Kleedjes kun je insmeren met textielverharder en op een stevig stuk karton of MDF plakken. Met een klokmechanisme uit een oude klok (of bij ons te koop voor € 9,95) maak je het af!

Nice doily clock

Wil je echt een patroon? Deze koop je op Etsy (Engels):

Hier vind je foto's van een klok die in een borduurraam is gespannen. 


Liever Breien?
Dit is ook een hele leuke:

De uitgebreide gratis beschrijving vind je hier of via Ravelry

Zou je voor je lol veel vaker op de klok willen kijken....






2 opmerkingen:

  1. Die laatste klok vind ik wel heel mooi, bedankt weer voor alle links!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, these are beautiful! I love this idea. Must try this!

    BeantwoordenVerwijderen