Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 6 februari 2014

Voor de kleine...

Gelukkig is de vraag naar zelfgebreide baby-kleertjes de laatste jaren weer toegenomen en wordt een met zorg en liefde gebreid truitje weer gewaardeerd. Dit is ook zo'n lief patroontje!


Een spencertje dat ook voor de beginnende breister niet moeilijk is om te maken. Je vind het gratis patroon terug bij Garnstudio, in de kleinste baby-maat tot peuter/kleuter. 
Op Ravelry vind je nog meer uitvoeringen van hetzelfde patroontje:





2 opmerkingen:

  1. ZOOOOO schattig, ben volop bezig met truitjes breien voor de kleine in spé, heerlijk! En de sjaal van Wieke is zoals steeds weer een prachtstukje!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schattig zeg.
    Ik brei ook kleine babytruitjes die ik cadeau doe, tis zo leuk om te doen én te geven.

    groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen