Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 6 februari 2014

Voor de kleine...

Gelukkig is de vraag naar zelfgebreide baby-kleertjes de laatste jaren weer toegenomen en wordt een met zorg en liefde gebreid truitje weer gewaardeerd. Dit is ook zo'n lief patroontje!


Een spencertje dat ook voor de beginnende breister niet moeilijk is om te maken. Je vind het gratis patroon terug bij Garnstudio, in de kleinste baby-maat tot peuter/kleuter. 
Op Ravelry vind je nog meer uitvoeringen van hetzelfde patroontje:

3 opmerkingen:

 1. ZOOOOO schattig, ben volop bezig met truitjes breien voor de kleine in spé, heerlijk! En de sjaal van Wieke is zoals steeds weer een prachtstukje!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Das ist aber ein süßer Schreihals!
  Liebe Grüße, Conni

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig zeg.
  Ik brei ook kleine babytruitjes die ik cadeau doe, tis zo leuk om te doen én te geven.

  groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...