Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

vrijdag 7 februari 2014

Met pareltjes...

Vorige week kwamen al een aantal nieuwe zomergarens binnen, waaronder "Couture", een mooi draadje met een mini-pareltje erin verwerkt.


Je kunt er leuke sjaals mee breien of haken, maar een chique randje ergens aan, of zo'n omgehaakt koffiemelkflesje is ook goed mogelijk! (idee van Fiona). Ook kleine potjes omhaken tot sfeerlichtjes is een idee. Het kleine pareltje maakt het extra mooi! Afhankelijk van je potje of flesje - zelf een beetje een patroon uitproberen....


Verkrijgbaar in 5 pastelkleurtjes, bolletjes van 25 gram/43 meter € 4,95. 
4 opmerkingen:

 1. Oh, dat is wel erg mooi zeg zo'n garen met pareltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. grappig! weer eens wat anders! groetjes Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk garen, dan hoef je zelf je pareltjes niet op te rijgen!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...