Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 13 januari 2014

Zacht en kleurrijk

Vorige week zag ik 'm al voorbij komen bij Haken en Meer, en vandaag kun je ook het patroon vinden, klik hier.



Deze is gemaakt van Scheepjes Softfun, een heerlijk garen van 60% katoen en 40% acryl. Je kunt het patroon dus gratis vinden (zowel in een haakschema als ook in woorden) op Haken en Meer, en je maakt daar ook kans om een pakketje te winnen. 

Mocht je niet tot de winnaars horen, wij hebben meer dan 30 kleuren van dit fijne haakgaren ( 3,25 per bol - 50 gram - 140 meter)! Je mag altijd mailen om te bestellen - of langskomen om je favoriete kleuren te kiezen!


En verder zeker rondneuzen op het blog van Claire, het is zeer de moeite waard,
net als het geweldige boek dat ze schreef samen met Saskia van Haken bij Saar en Mien.

Haken en kleur


4 opmerkingen:

  1. Dank je wel, en wat een prachtig voorraadje garen! Groetjes, Claire

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende deze al met die prachtige kleuren.
    Lijkt me heerlijk garen alleen wel een beetje dik garen lijkt me.
    Ben ook zoiets aan het maken, alleen met dunner garen in donkerbruin met mintgroen.
    groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. had het ook al op de site van Claire gezien, erg mooi en ben heel benieuwd naar de "feel" van het garen. Ik weet dat er bij ons vast garenwinkeltjes in de buurt zijn, maar krijg steeds meer de neiging een dagje Zeeland/Arnemuiden te doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heel leuk, ik ben fan! Ga het garen zeker ook uit proberen....Groetjes Lisanne

    www.draadenpraat.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen