Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 5 januari 2014

Pandjes-deken

Jullie hebben 'm misschien al op haar blog gespot, maar ik mocht 'm in het écht zien (en voelen!!): de super warme, kleurrijke, zachte pandjesdeken van Jellina.


In het echt nog veel mooier! Deze deken bestaat uit 247 rondjes (en een heleboel halve), gehaakt met een dubbele draad Rapido Fine (acryl) (Hetzelfde garen waarmee ze deze deken haakte).


Alle details, nog meer foto's én de beschrijving vind je terug op Jellina's blog

Van dit garen heb ik meer dan 35 kleuren op voorraad. En eigenlijk ben ik wel weer heel benieuwd wat haar volgende project wordt...blijf haar volgen, zou ik zeggen :-)

Foto

Deze foto wou ik jullie niet onthouden:
Deze week hadden we even een hoosbui, het werd aardedonker, het onweerde en de regen viel met bakken uit de hemel. En toen......


11 opmerkingen:

  1. een prachtige deken, ik ga haar zeker volgen!! en die foto...Jeannet...t heeft iets magisch!! Mooi en dank je voor het meegenieten. Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Jeannet, wat een prachtige kleur verdeling zit hier in. Ik vind dit weer net zo mooi als je vorige blog. Ik ga haar volgen om te kijken wat voor moois ze no meer heeft. Die foto met die regenboog is geweldig, dat komt niet vaak voor om zo`n plaatje te maken. Ik ga ook gauw weer een plaatje op mijn blog zetten, kom je dan kijken? Groetjes Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi de deken en wat een werk zit daarin. Het doet me denken aan de deken van restjes sokkenwol die ik aan het maken ben voor onze zoon. Een mooi maar groot project.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is een prachtige deken. Het heeft wat weg van de beekeepersquilt van Tiny Owl Knits, maar is zo te zien een stuk eenvoudiger om te maken. Erg leuk effect.
    Fijne week,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een knipoog uit de Hemel die regenboog....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is een schitterende deken geworden. Daar zijn heel wat uurtjes werk in gaan zitten voor Jellina.
    De foto van de regenboog is adembenemend mooi. Heel bijzonder, zo'n plaatje.

    lieve groet,
    Betsy
    Wolatelier DiAn

    BeantwoordenVerwijderen
  7. GORGEOUS!

    Sheila
    http://sheilazachariae.blogspot.com/2014/01/top-yarny-goodness-for-2013.html

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige deken met de hexagonnetjes!
    En die regenboor prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen