Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 8 januari 2014

Lots of Dots

Wieke neemt zaterdag heel veel van haar nieuwste ontwerpen mee (ik denk dat ik de lege supermarkt tegenover maar eens ga afhuren, wil het er allemaal in passen.....). Dit is een van haar nieuwste ontwerpen, een "dotje"!

Wieke_sjaals_12-2013__13_of_46__small2

"Lots of Dots"


Weer een prachtige combinatie van Rowan Fine Tweed en Noro Taiyo Sock (en mogelijk in heel veel verschillende kleuren of andere garens). Je kunt het patroon zaterdag natuurlijk bij ons kopen, maar ook via Ravelry of via Wieke zelf. 
Hou je meer van een driehoekssjaal? Kan ook!

"Lots of Dots Triangle"

Zou Wieke ook een zak tijd voor me meenemen.........?

4 opmerkingen:

  1. Leuk.
    Mooi garen ook zeg.

    groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Jeanet, wat een leuk blogje over mijn "dotje". Natuurlijk heb ik ze zaterdag bij me. Regel jij een extra pand, dan reserveer ik een treincoupé voor al die tassen...
    Heb er zin in. Groet, Wieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Whoehaa! En dan al die andere ontwerpen en projecten nog die anderen meenemen. We kunnen altijd nog naar buiten, of verder stapelen in mijn keuken :-)
      Tot Zaterdag, Jeanet

      Verwijderen