Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 18 november 2013

Winterwinds - en een actie!

Zojuist zag ik het nieuwste ontwerp van Wieke"een gehaakte kol in relief-steken: Winterwinds!

Die zouden we de komende tijd best eens hard nodig kunnen hebben want het gaat winteren.


Deze ga ik beslist een keer maken (o, waar zijn die zakken tijd!) en ook breipakketjes voor de winkel van maken. Maar als je meteen wilt beginnen kun je het uitgebreide patroon al kopen bij Wieke of via Ravelry waar het patroon in het Engels en het Nederlands verkrijgbaar is.

Een extra reden om het patroon te kopen: de opbrengst geeft Wieke aan de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen. 


En uiteraard: als je het patroon via mail of in de winkel koopt gaat de opbrengst daar naar toe!4 opmerkingen:

 1. Wat een goede actie!! Ik heb hem meteen gedeeld via Twitter :-) Ik heb zelf ook een actie lopen voor de Filipijnen. Kunnen ze meer dan gebruiken!
  Fijne dag,
  Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alweer een mooi patroon van Wieke, en een goede actie bovendien.
  Groetjes, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtige col en hele goeie actie!
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...